La terapeuta

Sóc psicòloga terapeuta amb més de 20 anys d’experiència.

Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona al 1993. Tinc el Títol de Especialista en Psicologia Clínica concedit pel Ministerio de Educación, títol oficial que valida per exercir com a psicòleg clínic.

Vaig cursar el Postgrau en Peritació i Defensa del Trastorn Mental i el Postgrau en Tècniques i Principis Bàsics de teràpia constructivista. Realitzo formació en el Màster en Teràpia CognitiuSocial. A més, rebo una formació continuada amb diferents cursos i tallers. Sóc terapeuta EMDR.

 

Estic col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb el número 7954.

La meva trajectòria professional com a terapeuta va començar en l’últim any de carrera en un centre de dia de malalts psíquics. A partir d’allí he treballat com a terapeuta en diferents institucions i en consulta privada. La meva activitat principal la realitzo des de fa 20 anys en un institut de psiquiatria i psicologia, treballant en un equip multidisciplinar. Treballo amb adults i adolescents amb diferents problemàtiques com ansietat, baixa autoestima, depressió, dol, trastorns d’adaptació, separacions, estrès, etc.

El meu enfocament teòric és integrador. Amb formació de base cognitiu-conductual i constructivista, també utilitzo altres orientacions com la Sistèmica, Gestalt i Humanista

El meu objectiu principal en la teràpia és ajudar al client a afrontar el moment del procés en què es troba, tot fent un creixement personal que permeti ampliar els seus recursos intrapsíquics. Per això utilitzo diferents tècniques,tant cognitives com emocionals i experiencials, inclosa la hipnosis i EMDR.

Parlo correctament l’anglès i faig teràpies en anglès amb regularitat.